Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2011 16:42 - Изборът на бански
Автор: silvvv1 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 6548 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 06.06.2011 16:43


                            ИЗБОРЪТ НА БАНСКИ

       Ето че пролетта вече  радва с приветливо време и ни  носи слънчево настроение.  И ни подсказва  за наближаващото лято. Идва сезонът на късите полички, роклички, и, разбира се- на морето! Търсейки съдбовни решения за летния гардероб , не можем да не се спрем и на най-съществената част от него- банските! „Какъв бански да си купя” е един често срещан и актуален въпрос по това време на годината. „Дали да е едноцветен, или пъстър? Какви да са преобладаващите тонове? Дали да е цял, или в две части, или пък само монокини? С подплънки или без, с презрамки или без? Или май ще е най-добре да си купя няколко модела…”   Отговорите на тези въпроси зависят от личния ни вкус, фигурата и , естествено, от модните тенденции. Нека видим някои интересни предложения.

image  - Феерия от цветове и форми.  Прави впечатление експлозията от цветове и форми, които голяма част от дизайнерите предпочитат. Време е да забравим семплите цветове и да заложим на шареното. Особено подходящи  са розово,  синьо, жълто, оранжево, зелено…Всичко ярко и открояващо се! Освен коктейл от цветове, модерно е и съчетанието на различни по вид  форми-райета, цветя, кръгчета…

image           image
                            

Шарено настроение  от „Benetton”     „Dolce and Gabbana” предлагат съчетание

                                                                                         от линии, цветя и букви

                            


-        image  С полъх на  море.  Ако не обичате шарените многоцветни съчетания, можете да заложите и само на един цвят- например морския . И няма да сгрешите. Той е винаги актуален на плажа.  Синьото е студен цвят, който носи усещане за  хладен полъх в горещините.  Толкова нежно и свежо, то стои красиво във всичките си нюанси- по-светло, по-тъмно, ярко, тюркоазено…

image
image

                          

 

 

 

-          Ниска талия. Притежателките на плоски коремчета и дълги, слаби бедра са истински щастливки този сезон! Модерни са банските с ниска талия, която разкрива все повече от красотата на женската фигура. Само внимавайте, когато има големи вълни. Съществува опасност да се разкрие  изцяло иначе така загадъчният ви силует.

 

-          „Не” на симетрията!  Не е задължително горната и долната част на банските да са в един и същ цвят или с еднакви принтове.  Нито пък двете части на горнището да са еднакви. Колкото по-различно, толкова по-интересно! Асиметрията може да се изразява и в…презрамките! Типичен пример е моделът на „Victoria"s Secret”, който привлича вниманието с презрамката си  само от едната страна:

                   image       image                 

Класическо черно с асиметрична кройка     „Открийте десетте разлики”   между

                                                                                       лявата и

от „Victoria"s Secret”                                                  дясната част на модела!

 

-          Ах, тази геометрия… Без значение каква оценка сте имали по този предмет в училище, ще получите „отличен 6” за вашия моден усет, ако изберете модел с геометрични мотиви. Независимо дали това са окръжности, квадрати, ромбчета или триъгълници, те придават закачливост в лятната ви визия и определено помагат да се откроите.   
image                   image             

За дами с красиви кръгли форми-                               Секси геометрия от „Parah”

бански с кръгли мотиви от „Victoria"s Secret”           

-          „Цял ли е? Или може би не съвсем?!”  Някои от нас предпочитат да скрият определени недостатъци от фигурата си в цял бански. Действително той прибира и тялото изглежда по-стегнато в него, но… не прекалявайте! Не бъдете толкова скромни и покажете повече от себе си! Ако държите на целия бански, то нека той бъде по-изрязан. С дълбоко деколте, дупки, или защо не- само лентички, които свързват бикините и горната част… Много интересни са моделите, за които бихме си задали въпроса дали са цели, или не ?

image

image

                                       

Цял и „полуцял” бански, модели на „Victoria"s Secret”

 image


„Venice Beachwear LA”

 

-          Аксесоарите и още нещо.  Нека не забравяме и за аксесоарите, които са не по-малко важни от банските костюми. Плажната чанта, сандалите, шапката,  хубавите очила и бижутата придават завършеност на вашата морска визия. И не на последно място, най-значимият елемент, който допълва красивия тоалет, е вашето лично очарование. То трябва да е придружено още с класическа самоувереност и пъстро лятно настроение.                   

       




Тагове:   море,   лято,   плаж,   мода,   бански,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: silvvv1
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 42479
Постинги: 7
Коментари: 2
Гласове: 16
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930